آخرین بروز رسانی: 19ام خرداد, 1403

پروتکل و دستورالعمل تهیه محیط LB آگار | LB agar Recipe protocol

پروتکل و دستورالعمل تهیه محیط LB آگار | LB agar Recipe protocol

LB agar

Agar (20 g/L)

NaCl (10 g/L; Sigma-Aldrich S9625)

Tryptone (10 g/L; BD 211705)

Yeast extract (5 g/L; BD 212750)

Add H2O to a final volume of 1 L. Adjust the pH to 7.0 with 5 N NaOH. Autoclave. Pour into Petri dishes (~25 mL per 100-mm plate).`

LB آگار (LB جامد)

محیط کشت LB ، یک محیط کشت غنی و چند منظوره است که به دلیل سهولت استفاده، هزینه کم و کارایی بالا در رشد باکتری‌ها و تولید پروتئین‌ها و پلاسیم‌ها، یکی از پرکاربردترین محیط‌های کشت در آزمایشگاه‌های میکروبیولوژی و بیولوژی مولکولی در سراسر جهان است و به طور گسترده‌ای برای کشت باکتری‌ های گرم-منفی، به ویژه اشریشیا کلی (E. coli) استفاده می‌شود.

آگار (20 گرم در لیتر)

NaCl (10 گرم در لیتر S9625)

تریپتون (10 گرم در لیتر)

عصاره مخمر (5 گرم در لیتر)

مواد حاصل را باهم مخلوط کنید و با H2Oبه حجم نهایی 1 لیتر برسانید. pH را با   NaOH روی 7 تنظیم کنید و مخلوط را در اتوکلاو به مدت 15 دقیقه در دمای 121 درجه سانتی‌گراد استریل کنید و سپس در پتری دیش (25 میلی لیتر در هر بشقاب 100 میلی متری) بریزید.

مقالات مرتبط رو حتما ببینید

نظر شما برای ما با ارزشه

0 دیدگاه